Schadenet Rida IJzendijke

Oranjestraat 40
4515 CA IJzendijke
  • Schadeherstel
  • Schadeherstel
  • PACK
Offerte aanvragen

Schadenet Rida IJzendijke is gespecialiseerd in alle soorten autoschadeherstel, voor alle automerken. Met passie en zorgvuldigheid wordt uw auto door hun vakkundige herstellers weer volledig gerepareerd. Auto’s worden technisch steeds complexer en dat vraagt om een specialistische aanpak. Gelukkig zijn de schadeherstellers van Rida opgeleid op het gebied van de nieuwste technieken, waardoor uw auto na de herstelwerkzaamheden weer helemaal veilig is. Kwaliteit en veiligheid staat bij Rida voorop, u kunt uw auto dus met een gerust hart bij Rida achterlaten. Rida werkt samen met alle verzekeraars en zorgt voor een volledige afhandeling van de schade met uw verzekeraar. Daarbij heeft u na de reparatie nog 4 jaar FOCWA-garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Ook voor volledig schadeherstel aan uw camper of caravan kunt u bij Rida in IJzendijke terecht. En wilt u uw caravan laten keuren? Dan kunt u een FOCWA PACK-keuring laten uitvoeren door onze keurmeester. In het seizoen is er daarnaast ook service op de camping mogelijk. Kortom, Rida zorgt ervoor dat u weer zorgeloos op vakantie kunt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht

Situatiefoto's

Om een goede offerte te marken

Maak een foto van de schade waarop de gehele beschadiging zichtbaar is.

Maak een foto van de schade waarop de gehele beschadiging zichtbaar is.

Maak een foto van de schade waarop de gehele beschadiging zichtbaar is.

ALGEMENE VOORWAARDEN

FOCWA verwerkt enkel de persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het versturen van uw bericht, om op u te kunnen reageren.
Hier kunt u de FOCWA voorwaarden vinden.

X
We gebruiken cookies om deze website optimaal te laten werken.
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies.
Ok