Incline Schadeherstel lid bij FOCWA

Incline Schadeherstel heeft zich aangesloten bij branchevereniging FOCWA. Momenteel is dit bedrijf gecertificeerd voor Cosmetisch Schadeherstel, maar ze hebben de ambitie om door te groeien om zich ook te kunnen certificeren voor Totaal Schadeherstel.

In 2018 is Incline Schadeherstel begonnen met cosmetisch schadeherstel vanwege hun passie voor autoschadeherstel. Het bedrijf is sindsdien in allerlei opzichten gegroeid. Van gereedschap en kennis in huis, tot diverse samenwerkingsverbanden met gerenommeerde partijen.

De ambitie van Inlince Schadeherstel is om te groeien naar een bedrijf met meerdere medewerkers waarbij wij het totaalherstel van schades aan kunnen bieden. “Wij willen in de regio Zaanstreek bekend staan als een bedrijf die kwalitatief goede herstelwerkzaamheden uitvoert. Uiteraard is de Zaanstreek niet limitatief en als het even mogelijk is, willen wij op meerdere plaatsen in Nederland gaan herstellen.”, aldus Fabian Klinkhamer oprichter Incline Schadeherstel. 

“Wij hebben voor FOCWA gekozen, omdat wij vertrouwen hebben in deze organisatie. Vanaf het moment dat wij in contact zijn gekomen met FOCWA voelt het goed. Wij zien de FOCWA certificering als een stap naar een volgroeid bedrijf, waarbij wij denken dat deze certificering de norm is voor kwaliteit. Klanten zien op deze wijze dat wij kunnen voldoen aan een garantietermijn van 4 jaar waardoor zij erop kunnen vertrouwen dat wij kwaliteit leveren, wat wij absoluut doen.”, voegt Fabian toe.