Autoschade Herstel Lokerse B.V. kiest voor FOCWA als brancheorganisatie

In 2015 is Autoschade Herstel Lokerse B.V. opgericht door Kees en Henk Lokerse. Met trots kan FOCWA mededelen dat vader en zoon Lokerse hebben gekozen voor de brancheorganisatie.

Door aangesloten te zijn bij FOCWA, laat Autoschade Herstel Lokerse B.V. zien aan de branchenormering voor autoschadeherstel te voldoen en daarmee veilig en vakkundig schades te herstellen. “Wij werken met veel vakkennis en bieden totaalservice met betrekking tot autoschade aan personenauto’s of bedrijfswagens. De vier jaar FOCWA garantie biedt onze klanten nóg meer zekerheid. Veiligheid door vakmanschap daar draait het om!”, aldus Kees Lokerse.

“Wij hebben gekozen voor FOCWA, omdat we steeds meer zien wat de brancheorganisatie doet voor haar leden. Nu met de onderhandelingen van de nieuwe cao, instroom van personeel, de energiebesparende maatregelen, et cetera. Zaken die voor ons belangrijk zijn als schadeherstelbedrijf.”, zegt Henk Lokerse.

MVO- Erkend Duurzaam

Autoschade Herstel Lokerse B.V. is gecertificeerd bij Erkend Duurzaam. Hiermee toont het bedrijf aan Maatschappelijk Verantwoord en duurzaam te Ondernemen. Kees Lokerse: “Hiervoor hebben wij onder andere zonnepanelen en LED verlichting als aanpassingen in ons bedrijfspand verwerkt. Daarnaast zorgen wij voor recycling van ons kunststof onderdelen, oud ijzer- en verfafval. Zo dragen ook wij bij aan een beter milieu en leefomgeving in de regio.”