Commercial corona

We zijn gestart met een landelijke tv-, radio- en onlinecampagne om consumenten en opdrachtgevers op te roepen schadeherstelwerkzaamheden niet uit te stellen.

FOCWA-bedrijven volgen immers strikt de richtlijnen van het RIVM op. En we merken ook dat velen onder jullie nog aanvullende maatregelen nemen. Denk dan bijvoorbeeld aan een haal- en brengservice, afgesloten werkplaatsen en schermen die het klantcontact minimaliseren.

Uit onze corona-monitor merken we dat jullie veel minder werkopdrachten hebben en dus minder omzet genereren. Door de overheidsmaatregelen rijden er vanzelfsprekend minder auto’s, caravans en campers op de weg. Maar dat belet ons niet om een oproep te lanceren om schades wel degelijk te laten herstellen en onderhoud aan caravans en campers niet uit te stellen.

Met die boodschap in de hoofdrol hebben wij een commercial gemaakt. De komende tijd wordt deze video regelmatig uitgezonden op NPO 1, 2 en 3. U kunt de video natuurlijk ook zélf verspreiden op uw social mediakanalen. Onderaan deze pagina kunt u de video downloaden, met of zonder ondertiteling.

Aanvullend op de commercial stellen wij een poster en een bannerset voor social media beschikbaar. Ook om uw (potentiële) klanten op te roepen om ook nu gewoon hun schades te laten herstellen. Deze kunt u ook onderaan deze pagina downloaden. Wilt u een poster met voorzorgsmaatregelen op maat gemaakt voor uw eigen bedrijf? Neem dan contact met ons op.