Motorfietsschadeherstelbedrijven

FOCWA Motorfietsschadeherstelbedrijven zijn stuk voor stuk gepassioneerde specialisten, die elke denkbare schade aan motorfietsen professioneel en vakkundig herstellen. Zij hebben daarvoor alle gespecialiseerde kennis, ervaring en apparatuur in huis.

Vaak gaat het om lichte schade, zoals een kras in de lak, een deuk in de tank of een beschadiging aan de kuip, buddyseat, handvatten of verlichting. Een zwaardere schade kan de rijeigenschappen van een motorfiets beïnvloeden. Vakkundige reparatie van de motorfiets bepaalt dan direct de veiligheid van de berijder en van anderen. Daarom beschikt elk FOCWA Motorfietsschadeherstelbedrijf over een gehomologeerd meetsysteem. Met lasertechniek wordt daarmee vastgesteld of het frame nog aan de technische veiligheidsnormen en toleranties voldoet. Zo nodig worden frames en voorvorken op een motorrichtbank met grote precisie hersteld. Bij vervanging wordt uitsluitend gewerkt met originele onderdelen en bij spuitwerk met voorgeschreven fabriekslakken. Alle FOCWA Motorfietsschadeherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Deze professionele bedrijfsvoering maakt het mogelijk om motoren met schade weer als nieuw op te leveren. Inclusief twee jaar FOCWA garantie.

Motor Schade Select: schadeherstel zonder rompslomp

Bij schade aan uw motorfiets moet er van alles worden geregeld. Onder de noemer Motor Schade Select werken FOCWA Motorfietsschadeherstellers samen met een aantal verzekeringsmaatschappijen en kunnen daardoor de volledige afhandeling van de schade op zich nemen. Inclusief mogelijkheden voor gratis vervangend vervoer en de zekerheid van het FOCWA Garantiefonds in geval van faillissement. In Nederland zijn ruim 15 FOCWA Motorfietsschadeherstelbedrijven werkzaam.

Onze andere vakgroepen