Bekleedbedrijven

Bij de FOCWA Bekleedbedrijven krijgen versleten auto-interieurs weer een nieuw leven. Met een uiterlijk dat helemaal door klanten kan worden bepaald. Behalve de bekleding worden ook de vulling, het verenpakket en het stoelframe in de renovatie meegenomen.

Verschillende FOCWA-Autobekleedbedrijven hebben zich daarnaast gespecialiseerd in het aanbrengen van lederen autobekleding in nieuwe auto’s. De veelzijdigheid van de FOCWA Bekleedbedrijven gaat nog verder, met het ontwikkelen van speciale stoelaanpassingen, voor gehandicapten, het leveren van ergonomisch hoogwaardige comfort- of sportstoelen, de complete restauratie van interieurs van oldtimers en het repareren en vernieuwen van cabriokappen.

Strenge eisen

Elk FOCWA Bekleedbedrijf voldoet aan heel strenge eisen. Zij staan bekend om hun vakmanschap, kennen de laatste technieken en materialen en hebben de beschikking over moderne apparatuur. Alleen dan ben je als bedrijf in staat om twee jaar garantie op geleverd werk te verlenen. FOCWA Bekleedbedrijven voldoen, net als alle andere FOCWA erkende bedrijven, aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. In Nederland zijn er zo’n 20 FOCWA Bekleedbedrijven werkzaam.

Onze andere vakgroepen