Autoruitherstelbedrijven

Het FOCWA autoruitherstelbedrijf geeft onafhankelijk advies en helpt mensen via een snelle reparatie weer veilig op weg. Elke ruitreparatie of ruitvervanging wordt vakkundig uitgevoerd, met een aantal specifieke FOCWA voordelen.

FOCWA voordelen

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft men bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA autoruitherstelbedrijf handelt bovendien de financiële en administratieve rompslomp direct af met de verzekeringsmaatschappij en regelt desgewenst vervangend vervoer of reparatie op locatie. Elk FOCWA autoruitherstelbedrijf is dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. FOCWA autoruitherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Overal om de hoek

In Nederland zijn er zo’n 360 FOCWA Autoruitherstelbedrijven actief. Naast onafhankelijke autoruitherstelbedrijven zijn alle vestigingen van Autoglaz, Autotaalglas, Carglass, GlasGarage en GlassConnect bij FOCWA aangesloten. Via een mobiele servicewagen voeren deze bedrijven ook op locatie (nood)reparaties uit.

Onze andere vakgroepen