Autorestauratiebedrijven

Passie is wat alle FOCWA Autorestauratiebedrijven verbindt. Of het nu gaat om een volledige restauratie of een deelrestauratie, zij hebben alles in huis om elke oldtimer of youngtimer weer in volledig originele staat terug te brengen.

Het opknappen van een klassieker kan heel divers zijn. Een restauratie of revisie van de techniek bijvoorbeeld, zoals van de motor, de aandrijving, de wielophanging, de hydrauliek en de elektrische installatie. Het herstellen, restaureren of zelfs nabouwen van de carrosserie, ongeacht of het frame van staal, aluminium, kunststof of hout is. Het spuiten van de carrosserie, waarbij uitsluitend met originele lakken wordt gewerkt. Of het interieur in oorspronkelijke staat terugbrengen, via het opknappen en opnieuw bekleden van stoelen, dashboard, dakhemel en het herstellen van kenmerkende stijldetails. Wat er ook moet gebeuren, het FOCWA Autorestauratiebedrijf heeft de ervaring en alle specialismen om het uit te voeren.

Kiezen voor zekerheid

Juist bij een dierbare klassieker past een keuze voor kwaliteit en zekerheid. Die biedt een FOCWA Autorestauratiebedrijf. Er werken ervaren en gepassioneerde vakmensen, met professionele apparatuur en middelen, originele onderdelen, actuele én historische technische kennis en conform gemaakte afspraken. Elk FOCWA bedrijf voldoet bovendien aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. In Nederland zijn zo’n 40 geselecteerde FOCWA erkende autorestauratiebedrijven.

Onze andere vakgroepen