Autopoetsbedrijven

De lak laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. Het interieur laten reinigen, shamponeren, repareren, verzegelen en een geurbehandeling geven. De motorruimte laten ontvetten en de cabriokap herstellen. Velgen herstellen en chroom- en kunststofdelen reconditioneren. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen.

Kortom, autopoetsen een vak is waar heel veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Daarom is het verstandig om altijd voor een FOCWA Autopoetsbedrijf te kiezen.

Strenge eisen

Elk FOCWA Autopoetsbedrijf voldoet aan heel strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Met de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. Daar zorgt goed opgeleid en ervaren personeel voor, dat de laatste technieken en materialen kent en uitsluitend met professionele apparatuur werkt. In Nederland zijn er bijna 50 FOCWA Autopoetsbedrijven werkzaam.

Onze andere vakgroepen