Autoschade Nijmegen lid van FOCWA

Eigenaren Tim Gerrits en Erik Jansen van Autoschade Nijmegen en hun personeel ontvingen op 1,5 meter het FOCWA gevelbord waarmee hun lidmaatschap van de brancheorganisatie van schadeherstelbedrijven een feit is.

De organisatie bewijst hiermee dat zij op alle fronten voldoet aan de branchenormering voor autoschadeherstel. Middels het FOCWA lidmaatschap toont de organisatie tevens aan dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) binnen de bedrijfsvoering is geïmplementeerd.

Erik Jansen aan het woord: “Zeker in deze tijd is een sterke doelmatige branchevereniging van groot belang. Net zoals in vele branches, gaan de ontwikkelingen heel snel en kun je zelf niet alles bijhouden. Je hebt een organisatie nodig die jouw belangen en die van je collega’s goed vertegenwoordigt. FOCWA beschikt over vele diensten en zaken die ons ondersteunen.”

“Wij vinden het belangrijk ook dat onze opleidingen, uitrusting en bedrijfsprocessen zijn ingericht naar de maatstaven van deze tijd. Verder willen wij als ondernemers het milieu zo min mogelijk belasten en een gezonde bijdrage leveren aan mens en maatschappij, het zogenaamde MVO. Wij sluiten ons dan ook volmondig aan bij de FOCWA pay off “Veiligheid door Vakmanschap”.

Autoschade Nijmegen repareert grote schades aan auto’s, maar ook voor hagelschade of kleine lakschade kan men bij dit bedrijf terecht.