Poetsbedrijf Amstelland Car Cleaning lid bij FOCWA

Amstelland Car Cleaning heeft zich onlangs aangesloten bij FOCWA. Het leveren kwaliteit is voor dit bedrijf belangrijk en om die reden staan ze dan ook volledig achter het FOCWA-label. Ze zijn tevreden over de dienstverlening en services die zijn mogen verwachten van de brancheorganisatie.

Autopoetsbedrijf Amsterdam Amstelland Car Cleaning levert verschillende diensten aan zowel particulieren als ondernemingen in de regio. Denk hierbij aan het volledig reinigen van het interieur maar ook aanbrengen Het bedrijf heeft 3 vakspecialisten met jarenlange ervaring in de autopoetswereld.

“Door ons aan te sluiten bij FOCWA Erkende Autopoetsbedrijven weten klanten ons nu nog beter te vinden. Wij vinden het belangrijk onze klant te ontzorgen en kwaliteit te leveren. FOCWA staat voor kwaliteit en dat weten onze klanten ook.”, zegt Frank Israël van Amstelland Car Cleaning. “Oók zijn we tevreden met de ondersteuning die we van FOCWA kunnen verwachten. Met bijvoorbeeld CAO- en juridische vraagstukken kunnen we altijd bij ze terecht. Daarnaast kunnen we op het gebied van communicatie handvatten krijgen die ons helpen in onze bedrijfsvoering”, sluit Frank af.