Jonkhans Autoschadeherstel nu ook aangesloten bij FOCWA

Jonkhans Autoschadeherstel heeft gekozen voor het lidmaatschap van brancheorganisatie FOCWA. Het team bestaat uit 3 personen. Samen vormen zij Jonkhans Autoschadeherstel uit Herwen.

Eigenaar Theo Jonkhans laat weten dat het een goede beslissing is geweest om zich weer aan te sluiten bij FOCWA. “Met ons lidmaatschap bewijzen we aan de branchenormering voor autoschadeherstel te voldoen. Aansluiting houden in opleiding en techniek, dát is belangrijk.”

“FOCWA volgt voor ons de trends en helpt de kwaliteit van ons werk hierbij te laten aansluiten. Het heeft alles te maken met kwaliteit en veiligheid van de auto na de schadereparatie. Wat verder voor consumenten en opdrachtgevers belangrijk is, is dat wij nu 4 jaar FOCWA garantie op onze werkzaamheden kunnen geven. Daarbij blijft onze service die we de klanten bieden ongewijzigd.”, sluit Theo af.

“Als FOCWA zijn we altijd blij met de keuze van een ondernemer die zich aansluit bij onze pay-off ‘Veiligheid door Vakmanschap’. Het is voor mij elke keer weer belangrijk om uit te leggen wat FOCWA voor een schadehersteller kan betekenen.”, zegt Jelle Bruyn, bedrijfsadviseur van FOCWA.