FOCWA en RAI experimenteren succesvol met webinar

Het eerste webinar dat FOCWA en RAI CarrosserieNL hebben georganiseerd is een feit. Er meldden zich 66 leden aan voor dit interactieve webinar over de nieuwe cao en de Wet Arbeidsmarkt in Balans in 2020.

Leden van FOCWA en RAI CarrosserieNL konden zich opgeven voor het eerste webinar dat gegeven werd door de juridisch adviseurs van FOCWA en RAI CarrosserieNL. Tijdens dit webinar werden onder andere de nieuwe cao en de Wet Arbeidsmarkt in Balans behandeld. Uit de evaluatie bij de deelnemers bleek dat de leden deze nieuwe manier van voorlichting erg waarderen. Ze konden live vragen stellen, en dat vanuit eigen omgeving via telefoon, tablet of computer.

Over het webinar

Rolph van Markus, van ABS Van Markus Autoschade B.V. aan het woord over het webinar: “Ik wil jullie de complimenten geven voor het webinar van vorige week woensdagavond. Deze was erg goed en was zeer leerzaam. Ook deze nieuwe methode van uitleg en presenteren is wat mij betreft voor herhaling vatbaar!” Daaraan voegt hij toe: “Het webinar was efficiënt, ik kon alles gewoon vanaf mijn werk volgen zonder dat ik daarvoor hoefde te reizen.”

“Doordat zowel de kijker als de spreker de mogelijkheid heeft om vragen te stellen, ontstaat er een interactieve live-presentatie. Door het voorleggen van zogenaamde pollvragen deden de kijkers actief mee, waardoor je goed de verschillende meningen in een overzicht kon zien.”, zegt Randy van den Boogaard, Juridisch Adviseur Sociale Zaken en Onderwijs. “Het webinar is een uitstekend middel om in een kort tijdsbestek veel leden te bereiken, en de leden te informeren over actuele ontwikkelingen binnen het werkgeverschap”, sluit Els Klootsema, Juridisch Adviseur Sociale Zaken af.

FOCWA en RAI CarrosserieNL willen hun leden optimaal informeren en inspireren over ontwikkelingen in de schadeherstelsector. Leden die ideeën en/of input hebben over mogelijke onderwerpen kunnen hiervoor steeds terecht bij hun brancheorganisatie.

Via deze link kunt u het webinar terugkijken: http://bit.ly/2uuV1kn