Autoselect schadeherstelbedrijf lid van FOCWA

Met trots kan FOCWA mededelen dat schadeherstelbedrijf Autoselect heeft gekozen voor een lidmaatschap bij FOCWA en hiermee kiest voor ‘Veiligheid door vakmanschap’. Uit handen van Jelle Bruyn (FOCWA) hebben ze het FOCWA certificaat en gevelbord ontvangen.

Eigenaren Marcel en Jeremy van Hoeven hebben gekozen voor FOCWA als branchevereniging. De organisatie bewijst hiermee dat zij op alle fronten voldoet aan de branchenormering voor schadeherstel. Middels het FOCWA lidmaatschap toont de organisatie tevens aan dat het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) binnen de bedrijfsvoering is geïmplementeerd.

Marcel en Jeremy van Hoeven: “Wij hebben ervoor gekozen ons aan te sluiten bij FOCWA, dé brancheorganisatie voor schadeherstel. Op deze manier kunnen consumenten en opdrachtgevers ons nog beter vinden en kunnen we ook de FOCWA garantie geven van vier jaar. Door lid te zijn bij FOCWA worden we ook op de hoogte gehouden van de trends en ontwikkelingen in de branche. Zo kunnen wij nu en in de toekomst de kwaliteit leveren voor veiligheid door vakmanschap.