FOCWA verwelkomt nieuw erkend leverancier Yuridis

Yuridis – aanbieder van incasso en deurwaardersdiensten – is sinds vorige week erkend leverancier bij FOCWA. Door deze samenwerking met FOCWA wil Yuridis de drempel voor ondernemers verlagen om gebruik te maken van haar diensten.

Yuridis is er voor ondernemers die adviezen nodig hebben bij het incasseren van niet-betaalde facturen en/of het gehele credit management traject, van factuur tot betaling. Daarnaast helpt Yuridis met transparante dienstverlening, toegankelijke service en digitale oplossingen. Door de samenwerking met FOCWA, wil Yuridis service op maat bieden aan de schadeherstel sector.

“Wij willen de drempel verlagen voor schadeherstellers om gebruik te maken van de diensten die Yuridis aanbiedt. FOCWA heeft een eigen Juridische Helpdesk waarbij leden kosteloos eerstelijns advies ontvangen en de leden terecht kunnen met juridische vragen. Wanneer het aankomt op complexere conflicten en facturen die niet betaald worden, dan zijn wij er voor de leden van FOCWA om ze verder te helpen. Dit zorgt voor een mooie samenwerking en waarbij de leden van FOCWA eenvoudig en snel met ons in contact kunnen komen.”, zegt Charles Bruns, managing partner Yuridis.

“Wij kunnen onze leden door deze nieuwe samenwerking verder ondersteunen met incasso en deurwaardersdiensten. FOCWA verbindt graag specialistische bedrijven die toegevoegde waarde kunnen leveren aan de onderneming.”, zegt Maxim Bakker, verantwoordelijk voor erkend leveranciers. “Als erkend leverancier wordt een bedrijf eenvoudig gevonden door onze leden en kunnen we onze leden ook op deze dienstverlening wijzen. Dit is niet alleen prettig voor onze leden, maar ook voor een erkend leverancier levert dit een voordeel op”.

FOCWA erkend leverancier?

Wilt u zich aanmelden als erkend leverancier van FOCWA en/of wilt u meer informatie over het lidmaatschap? Dan kunt u hier terecht. Heeft u vragen of wenst u nadere informatie, neem dan contact op FOCWA via m.bakker@focwa.nl of (088) 501 10 00. Voor meer informatie over Yuridis neem dan contact op via (088) 629 00 90.