A.A.S. Autoschade Emmeloord lid bij FOCWA

A.A.S. Autoschade Emmeloord heeft het FOCWA certificaat ontvangen voor de branchenormering in de Categorie Totaalherstel. Veiligheid door vakmanschap staat ook bij A.A.S. voorop.

Vanaf vandaag kunnen alle automobilisten uit de regio voor autoschadeherstel terecht op een vertrouwde plek in Emmeloord, namelijk aan de Traktieweg 2. Daar start schadeherstel ondernemer Wilfred Herder samen met zijn zakenpartner Arjan van den Berg hun zesde autoschadeherstelbedrijf. Mede-eigenaar Arjan: ”Voor herstel van schade wil je graag naar een vertrouwd adres in de buurt. Een aanrijding of andere schade heeft immers al genoeg impact. Je wil dan gewoon goed geholpen worden en dan ben je bij ons aan het juiste adres”. Robert Rozema is de uitdaging aangegaan om deze vestiging weer nieuw leven in te blazen. Als bekend gezicht in Emmeloord wilt óók hij alle schades op een veilige manier herstellen met zijn ervaring in de autoschades.

FOCWA Branche-erkenning

Arjan van den Berg aan het woord: “Wij zijn aangesloten bij FOCWA, dé brancheorganisatie voor autoschadeherstel. Hiermee beschikken wij als het gaat om kwaliteit over het branche-erkenningscertificaat. Dit is tevens voorwaarde om te mogen aansluiten bij de schadeherstelketen A.A.S. en geeft de klant extra vertrouwen door de garantie die we hierdoor kunnen afgeven.

FOCWA houdt voor haar leden de ontwikkelingen in de markt in de gaten, biedt gedegen garantiecondities voor consumenten en vertegenwoordigt ook de belangen van haar leden in brede zin. “Hiermee versterken wij onze positie in een dynamische markt en kunnen wij onze aandacht op onze core business houden.”, zegt Arjan.

Jeugd heeft de toekomst

Daarnaast zet FOCWA zich in om jongeren te interesseren voor het vak van herstellers. Een prima initiatief volgens Arjan. “Het interesseren en opleiden van jongeren voor het vak is voor geheel Nederland, maar zeker ook in deze regio noodzakelijk om de continuïteit van onze bedrijven te waarborgen. We vinden het fijn dat FOCWA hier ook haar middelen op inzet.”, aldus Arjan.