FOCWA organiseert Nationale Deukendag op 13 april 2019

Op zaterdag 13 april 2019 organiseert FOCWA de Nationale Deukendag. Aan deze dag werken dit jaar meerdere FOCWA schadeherstelbedrijven mee, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

Actie

Op deze Nationale Deukendag mag elke consument die een auto bezit, het eerste deukje bij één van de deelnemende FOCWA-bedrijven laten herstellen tegen een speciaal tarief van 35 euro. Voorwaarde is dat dit deukje niet groter is dan een 2 euromunt en dat er geen sprake is van lakschade. Daarnaast kunnen consumenten tijdens deze dag één of meerdere schades aan hun auto laten inspecteren en taxeren. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt om de schade(s) kwalitatief en veilig te laten herstellen.

Nationale Deukendag

Voor de leden van FOCWA is de Nationale Deukendag een mooi moment om hun bedrijf weer eens goed onder de aandacht te brengen bij de huidige en nieuwe klanten. Veel deelnemers maken er dan ook gelijk een open dag van. Zie van dichtbij het vakwerk van deze schadeherstellers. Van den Heuvel Autoschade is een van de deelnemers aan de Nationale Deukendag 2019.

Van den Heuvel Autoschade is een van de deelnemers aan de Nationale Deukendag 2019. “Wij doen mee aan de Nationale Deukendag om (nieuwe) klanten de mogelijkheid te geven eens een kijkje te laten nemen op de werkplaats. Dat ze van dichtbij zien waar onze schadeherstellers mee bezig zijn en dat het echt gaat om vakmanschap. We zijn helemaal klaar voor Nationale Deukendag. Alle flyers hebben we verspreid in Asten en omgeving, we hebben ons laten horen op social media en het ook op onze website vermeld. FOCWA heeft ons hierin goed ondersteund en begeleid, waardoor wij alle tijd konden besteden aan de communicatie richting (nieuwe) klanten!”, aldus Toon van den Heuvel.

Alle deelnemende FOCWA schadeherstelbedrijven en de actievoorwaarden zijn te vinden op www.focwa-autoschade.nl/deukendag2019.

(14-3) De Nationale Deukendag is geweest, waardoor de deelnemers en de actievoorwaarden niet meer online staan.