Marco Bons benoemd tot erelid van FOCWA

Marco Bons (ASN Autoschade Service Bons Veghel) is benoemd tot ‘Erelid’ van FOCWA. Hiermee toont FOCWA haar waardering voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid in verschillende besturen. FOCWA voorzitter Peter Brussel overhandigde op 11 februari de oorkonde.

Marco Bons beëindigde eind 2018 zijn taken als bestuurder van Stichting FOCWA Garantiefonds en het Automotive Garantiefonds. Hiermee komt een einde aan zijn lange bestuurlijke carrière bij FOCWA. Zo was hij tot 2011 ook bestuurder van stichting KZS en vanaf 2002 regiobestuurder, waar hij vervolgens regiovoorzitter werd.

Peter Brussel: “Marco Bons heeft ontzettend veel voor de vereniging betekend. FOCWA is blij met leden die zich op deze wijze inzetten voor het collectieve belang in de sector. Zijn bijdrage aan FOCWA is buitengewoon en dit willen we graag waarderen en kracht bijzetten door hem deze eretitel binnen onze vereniging te geven. FOCWA is trots op leden die hart hebben voor de vereniging en bereid zijn zich daarvoor in te zetten.”