Spuiterij Pouw B.V. sluit zich aan bij FOCWA

Op 1 augustus zijn de gebroeders Rogier en Fabian Pouw lid geworden van de vakgroep Truck Schade Service bij vereniging FOCWA. Spuiterij Pouw B.V. in Lexmond houdt zich voornamelijk bezig met het spuiten van opleggers, trailers, bakwagens, vrachtwagens en touringcars.

Door de nauwe samenwerking met Carrosseriebouwer Van Eck, met vestigingen in Beesd en Lexmond, waar het bedrijf op de laatstgenoemde locatie ook gehuisvest is, beschikt de spuiterij over up-to-date kennis inzake innovatieve ontwikkelingen in de carrosserie en trailer (op)bouw. “We hebben een heel goede relatie, samenwerking met onze vader Pank Pouw. Zijn kennis, ervaring en netwerk is een stimulans om in de sector te werken.”, aldus Fabian Pouw. Bij de spuiterij is een hoge doorloopsnelheid gegarandeerd met een uitstekende kwaliteit. “Wij vinden het belangrijk dat het werk snel gedaan is, maar dit moet wel goed gedaan worden. Op deze manier kunnen we klanten tevreden maken en behouden”, aldus Rogier Pouw. 

“Uiteraard komen ook onze klanten niet geheel schadevrij de wereld door. Bij ons in Lexmond worden óók schades hersteld. Innovatie staat ook hier niet stil”, aldus Rogier Pouw. Sandwich wand- of dakpanelen, vrijwel alles kan Spuiterij Pouw repareren of desgewenst vervangen. Mocht er veel aan de hand zijn en is het nodig om een chassis te richten, dan besteden ze dat deel van de werkzaamheden uit aan een professionele partner: “daar merkt de klant dan weer niets van, die wordt door ons geheel ontzorgt.”  

Op de foto staan van links naar rechts: Jelle Bruyn (FOCWA), Rogier Pouw, Pank Pouw (vader broers) en Fabian Pouw.

"Wij zijn een organisatie die zich richt op lokale markt, maar veel internationale klanten kent. Dit strekt zich uit tot zelfs klanten in het verre China en Japan.”  

Spuiterij Pouw B.V. staat bekend als een gerenommeerd bedrijf. Het bedrijf is op zoek naar branche-erkenning in schadeherstel en vond deze meerwaarde in het Truck Schade Service label van FOCWA. De broers geven aan dat klanten hiermee garantie hebben ten aanzien van kwaliteit op het gebied van het afgeleverde werk en producten. Het FOCWA lidmaatschap schept vertrouwen volgens de broers Rogier en Fabian bij de (potentiële) klanten: “FOCWA staat achter ons”

Spuiterij Pouw B.V. verwacht de ondersteuning van FOCWA waar nodig bij technische problemen en hulp als daar branche technisch aanleiding toe is. De broers geven ook aan benieuwd te zijn naar de FOCWA Cafés voor technische informatie.