Vakgroep Caravan en Camper Servicebedrijven organiseert succesvolle workshops voorbehandeling/lijmen/afdichten voor haar leden

In samenwerking met Dekalin heeft de Vakgroep Caravan en Camper Servicebedrijven (FOCWA Specialisten) 3 succesvolle workshops voorbehandeling/lijmen/afdichten georganiseerd voor haar leden. Tijdens deze workshops werden de mogelijkheden en toepassingen gepresenteerd en gedemonstreerd die speciaal ontwikkeld zijn voor caravans en campers.

De Vakgroep Caravan en Camper Servicebedrijven (FOCWA Specialisten) organiseerde in samenwerking met Dekalin 3 succesvolle workshops voorbehandeling/lijmen/afdichten voor haar leden in Hapert en Nieuwegein (in samenwerking met VOC). Per workshop waren er telkens meer dan 20 deelnemers die niet alleen kennis maakten met de mogelijkheden en toepassingen, maar ook zelf aan de slag gingen met onder andere het lijmen en afdichten van een dakluik, het verlijmen van een zijplaat en het beschermen van de onderzijde van de bodem en de holle ruimtes van een camper. Tijdens het theoretische gedeelte waar werd ingegaan op de verschillende materialen en welk product daar het beste bij gebruikt kon worden was er telkens veel interactie met de deelnemers waar door beide partijen van geleerd kon worden.Dekalin is als producent van lijmen, kitten en coatings al meer dan 40 jaar actief in de caravan- en campermarkt. Dekalin is van oudsher een gespecialiseerd bedrijf dat zich met name richt op de OEM-sector (Original Equipment Manufacturer) en is kind aan huis is bij gerenommeerde fabrikanten.De Vakgroep Caravan en Camper Servicebedrijven organiseerde deze workshops eerder in 2015 en herhaalde dit nu voor haar leden om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Net als in 2015 waren het uiterst succesvolle workshops en waren de deelnemers positief over de inhoud van de workshop. Het succes van dit initiatief noopt tot een vervolg!