Autoglaz Kennemerland viert dubbel jubileum

Autoglaz Kennemerland

Naast de opening van een nieuwe vestiging in Leeuwarden is er nog meer nieuws van Autoglaz. De vestiging in Beverwijk (Autoglaz Kennemerland) bestaat in september immers dertig jaar (vroeger onder de naam Otoglas). Daarnaast is het bedrijf dit jaar tien jaar FOCWA-lid.

Speciaal voor dit jubileum heeft Autoglaz Kennemerland een klantenactie opgezet. Bij iedere ruitreparatie of –vervanging biedt het bedrijf van Dick en Mary Snelleman een gratis verwenpakket voor de autoruit. Bovendien maken klanten elke maand kans op een verwenpakket voor henzelf middels een luxueuze overnachting in de Heerlickheijd van Ermelo. In augustus viel installatiebedrijf J. Prent uit Beverwijk in de prijzen (foto). De actie loopt nog tot en met december.

Andere tijden
In de loop van dertig jaar heeft Snelleman de ruitschadebranche ingrijpend zien veranderen. "Het is totaal anders dan dertig jaar geleden, op technisch gebied en in de opstelling van de verzekeraars. De vrijheid die je vroeger had, heb je nu niet meer. Dat beperkt de vreugde in het werk wel eens."

Sturing
Met name de moeite die Snelleman zich moet getroosten om in de gunst van de verzekeraars te komen zit hem dwars. "De grote verzekeraars blijven sturen naar de twee grootste ruitschadeherstellers. Natuurlijk wil Autoglaz zich daar tussen mengen."

Volhouden
Dat de regering Rutte-Asscher economisch het lek ook niet boven krijgt, vindt Snelleman al helemaal onbegrijpelijk. "Ze bezuinigen de economie kapot. De mensen durven geen geld meer uit te geven. Als het geld weer gaat rollen, zijn we er zo weer bovenop."