Vereniging FOCWA Specialisten

In de Vereniging FOCWA Specialisten zijn bedrijven ondergebracht die werkzaam zijn binnen één van de volgende vakgroepen: autoruitherstelbedrijven, motorfietsschadeherstelbedrijven en caravan- en camperservice bedrijven.

Deze FOCWA bedrijven kenmerken zich door het leveren van kwaliteit en zekerheid. Het zijn bedrijven waar je je auto, motor, camper of caravan met een gerust hart achterlaat, in de wetenschap dat er door ervaren vakmensen met passie aan gewerkt wordt. Geholpen door moderne apparatuur, actuele technische kennis en conform gemaakte afspraken.

Succesvol ondernemen. Gesteund door FOCWA Specialisten

Vereniging FOCWA Specialisten ziet het als haar missie om haar leden professioneel te ondersteunen in een gezonde bedrijfsvoering en een optimale dienstverlening, nu en in de toekomst. Dat gebeurt op verschillende manieren:

Door het merk FOCWA professioneel te profileren, in al zijn kwaliteiten.

Door krachtig de belangen van alle leden te behartigen, in de richting van overheden, marktpartijen, fabrikanten, brancheverenigingen en andere instanties. Door continu nieuwe technische kennis en technieken te ontwikkelen en deze via scholing in het Kenniscentrum met leden te delen, in nauwe samenwerking met erkende kenniscentra. Ook op financieel en commercieel gebied kunnen de leden op ondersteuning rekenen. Met deze brede dienstverlening wil FOCWA Specialisten op elk vakgebied de norm stellen, voor de leden en hun klanten. Met 100% klanttevredenheid als doelstelling en professionaliteit, integriteit en duurzaamheid als belangrijke randvoorwaarden.

Lid worden?

Is uw bedrijf werkzaam in één van de genoemde vakgebieden maar zonder het FOCWA-keurmerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, wij lichten de mogelijkheden en voordelen graag persoonlijk toe.

Gerelateerde artikelen