Vragen?

Heeft u een vraag of zoekt u contact?

KLIK HIER

Motorfietsschadeherstelbedrijven

Motorrijders hebben de prettige gewoonte om elkaar te groeten. Diezelfde persoonlijke band voelt u bij de FOCWA Schadeherstelbedrijven voor motorfietsen.

Stuk voor stuk gepassioneerde specialisten, die elke denkbare schade aan uw motorfiets professioneel en vakkundig herstellen. Zij hebben daarvoor alle gespecialiseerde kennis, ervaring en apparatuur in huis.

Motorfietsschade: wat doet het FOCWA-motorfietsschadebedrijf?

Bij een val is een motorfiets al snel beschadigd. Vaak gaat het om lichte schade, zoals een kras in de lak, een deuk in de tank of een beschadiging aan de kuip, buddyseat, handvatten of verlichting. Een zwaardere schade kan invloed hebben op de rijeigenschappen van een motorfiets. Bijvoorbeeld door een krom frame, een breuk in het frame of een vervormde voorvork. Vakkundige reparatie van de motorfiets bepaalt dan direct uw veiligheid en die van anderen. Het draagt ook bij aan het behoud van een gunstige restwaarde. Welke schade u ook heeft, het FOCWA schadebedrijf voert het herstel graag en gedegen voor u uit.

Schadeherstel motorfiets: voldoen aan strengste criteria

Kiezen voor een FOCWA bedrijf is kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Zo beschikt elk FOCWA Motorschadeherstelbedrijf over een gehomologeerd meetsysteem. Met lasertechniek wordt daarmee vastgesteld of het frame nog aan de technische veiligheidsnormen en toleranties voldoet. Zo nodig worden frames en voorvorken op een motorrichtbank met grote precisie hersteld. Bij vervanging wordt uitsluitend gewerkt met originele onderdelen en bij spuitwerk met voorgeschreven fabriekslakken, voor een optimale kleurechtheid. Alle bedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Deze professionele bedrijfsvoering maakt het mogelijk om motoren met schade weer als nieuw op te leveren. Met twee jaar garantie… en gepaste trots.

Schade aan uw motorfiets? Kies voor het FOCWA Motorschadeherstelbedrijf!

Wilt u zeker weten dat de schade aan uw motorfiets professioneel en zonder rompslomp wordt hersteld? Kiest dan voor een van de FOCWA Motorfietsschadeherstelbedrijven voor motorfietsen. Met zo’n 13 vestigingen in Nederland vindt u er altijd één bij u in de buurt.