Vragen?

Heeft u een vraag of zoekt u contact?

KLIK HIER

Motorpoetsbedrijven

Een motor bestaat uit verschillende onderdelen, die na verloop van tijd gebruikssporen vertonen. Denk aan het lakwerk van de kuip en andere delen, de velgen, het motorblok, de schakelaars, de spiegels, enzovoorts.

Na een complete poetsbehandeling bij een FOCWA Autopoetsbedrijf herkent u uw motorfiets vaak niet meer terug. De motor oogt weer als nieuw en stijgt daarmee ook in waarde. Maar het poetsen van een motor is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor een FOCWA Autopoetsbedrijf. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw motor verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Uw motor laten poetsen: waarom juist een FOCWA Autopoetsbedrijf?

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij een FOCWA Autopoetsbedrijf kunt u de lak van uw motor laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. De bekleding laten reinigen, shamponeren en repareren. Het motorblok ontvetten, reinigen en voorzien van een beschermende laag. De velgen schoonmaken en waxen. Andere chroom- en kunststofdelen reconditioneren. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen. Wat u ook wilt laten verrichten, alles gebeurt onder de comfortabele FOCWA-garantie. Daar zorgt goed opgeleid personeel voor, dat uitsluitend met professionele apparatuur werkt. Alle FOCWA Motorpoetsbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Een doffe lak? Vervuilde delen? Ga eens langs het FOCWA Autopoetsbedrijf!

Ziet uw motor er niet meer zo verzorgd uit? Ga dan eens langs bij een FOCWA Autopoetsbedrijf. Zij beoordelen vrijblijvend de uiterlijke conditie van uw motor en adviseren op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met zo’n 50 geselecteerde FOCWA erkende Motorpoetsbedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.

Hieronder vindt u een filmpje over de werkzaamheden van FOCWA Autopoetsbedrijven.

Aan het eind van bovenstaande teaser kunt u doorklikken naar andere films over autopoetsen. U kunt ook ons Youtube-kanaal bezoeken.