Vragen?

Heeft u een vraag of zoekt u contact?

KLIK HIER

Motorbekleedbedrijven

De buddyseat of het zadel van uw motor heeft twee functies. Zorgen voor een comfortabele zit en het uiterlijk van de motor verder verfraaien.

Bij het FOCWA Motorbekleedbedrijf gaat bekleden veel verder dan het aanbrengen van een nieuwe buitenlaag. Ook de vulling wordt de renovatie meegenomen. Bovendien kunt u kiezen voor een unieke uitvoering, geheel naar eigen smaak en in elk denkbaar materiaal. Van leder, stof of kunstleer en met elke gewenste stiknaad of piping. Of het gaat om een nieuwe motorfiets of een oldtimer motorfiets, met een FOCWA Bekleedbedrijf kiest u voor vakmanschap en geniet u twee jaar garantie op geleverd werk.

Motor bekleden: met de zekerheid van FOCWA

Elk FOCWA Bekleedbedrijf voldoet aan strenge eisen. De medewerkers maken daarbij het verschil. Het zijn echte vakmensen, die alles weten van de laatste technieken en materialen, en de beschikking hebben over moderne apparatuur. Zij werken met kwaliteit, inventiviteit en creativiteit en vooral met veel liefde voor hun vak. Alleen dan ben je als bedrijf in staat om twee jaar garantie op geleverd werk te verlenen. Kiest u voor zekerheid? Kies dan voor een FOCWA Bekleedbedrijf.

Uw buddyseat of zadel opnieuw bekleden? Ga eens langs bij de het FOCWA Motorbekleedbedrijf!

Wilt u meer weten over het herstellen van de buddyseat, het zadel of andere bekledingen van uw motor? Ga dan eens vrijblijvend langs bij de FOCWA-specialist. Zij delen graag hun kennis en passie met u en adviseren u op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met ongeveer 20 geselecteerde FOCWA Bekleedbedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.