Vragen?

Heeft u een vraag of zoekt u contact?

KLIK HIER

Nationale Deukendag 2019

FOCWA organiseert op zaterdag 13 april 2019 de derde editie van de Nationale Deukendag. De opzet van de Nationale Deukendag is om op meerdere locaties in Nederland consumenten te laten zien wat de mogelijkheden zijn van alternatieve reparatiemethodes en er zo voor te zorgen dat de consument bij u terugkomt als hij/zij in de toekomst schade heeft.

Consumenten zijn zich er vaak niet van bewust dat het herstellen van een deukje niet veel geld hoeft te kosten. Ze willen geen schade claimen bij de verzekering, omdat ze anders hun eigen risico moeten gaan betalen en schadevrije jaren kwijtraken wat resulteert in een minder hoge no-claimkorting. Bij uitdeuken zonder spuiten zijn de kosten vaak goed zelf te betalen, waardoor er geen schade hoeft te worden geclaimd.

Om de consument over de Nationale Deukendag te informeren, wordt via onder andere sociale media en de regionale pers een speciale, gezamenlijke actie gepromoot: tijdens de Nationale Deukendag op 13 april kunnen consumenten een klein deukje voor een klein bedrag van € 35,- laten repareren. Ook kunnen ze kleine schade(s) door u als schadeherstelbedrijf laten taxeren, waarna u samen een afspraak inplant om deze schade te herstellen. Goed voor de portemonnee van de consument en voor u als ondernemer.

Voor een succesvolle Nationale Deukendag 2019 is uw deelname onmisbaar!

Meedoen?

U kunt zich kosteloos opgeven voor de Nationale Deukendag via onderstaand aanmeldformulier. Voor de promotie van deze dag krijgt u als deelnemer ondersteuning van FOCWA.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Neem dat contact op via communicatie@focwa.nl of bel naar 088-5011070. 

Download hieronder de Algemene Voorwaarden die voor de Nationale Deukendag 2019 gelden.


Laten we van 13 april een succesvolle dag maken en zorgen voor landelijk bekendheid bij schadeherstelbedrijven. We rekenen op uw deelname!

Aanmeldingsformulier Nationale Deukendag 2019

Het is mogelijk dat u uw klanten niet op uw bij FOCWA bekende vestigingsadres wilt ontvangen. Geef daarom aan op welk adres u uw klanten wilt ontvangen.