Corona

Op deze pagina vindt u een overzicht met informatie over corona. Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Neem contact op via (088) 501 10 00 of mail naar juridisch@focwa.nl.

Het coronavirus heeft zich inmiddels wereldwijd verspreid. Uw bedrijf en uw medewerkers komen mogelijk ook in aanraking met dit virus en/of de gevolgen ervan. De maatregelen als gevolg van de coronauitbraak in Nederland volgen elkaar in snel tempo op. Ook ijlen de economische effecten nog lang na. Op deze pagina een overzicht gericht op ondernemers met informatie van onze kennispartners en onszelf.

Het coronavirus en de gestelde overheidsmaatregelen hebben onmiskenbaar een effect op uw bedrijfsvoering. FOCWA staat u in deze wellicht moeilijke periode met raad en daad bij. Om uw belangen optimaal te kunnen behartigen, inventariseren we via het coronameldpunt graag de impact van de overheidsmaatregelen op uw bedrijf. Met deze informatie gaan wij in gesprek met opdrachtgevers en de overheid om te kijken waar mogelijkheden liggen om aanvullende regelingen te treffen voor de schadeherstelsector. Klik hier voor het coronameldpunt van FOCWA. Om de situatie in de schadeherstelsector goed te kunnen monitoren is het belangrijk dat u dit formulier wekelijks invult. Op die manier kunnen wij uw belangen optimaal behartigen!