Caravan Ruitschadeherstelbedrijven

De conditie van een caravan draagt belangrijk bij aan een geslaagde vakantie. In de constructie van moderne caravans worden hoogwaardige materialen toegepast.

Ook de acrylglasramen maken deel uit van deze constructie. Goed gemonteerde en onderhouden ramen zijn helder, vertonen geen condens en beschermen de caravan tegen invloeden van buitenaf. Bij schade aan deze ruiten geeft het FOCWA Caravan- en camperservicebedrijf onafhankelijk advies en helpt u via een snelle reparatie weer veilig en snel op weg. Elke ruitvervanging wordt vakkundig uitgevoerd met een aantal specifieke FOCWA voordelen, waaronder twee jaar garantie met zelfs de mogelijkheid tot uitbreiding naar vier jaar (lees de voorwaarden op het garantiebewijs).

Ruit vervangen: altijd met de FOCWA voordelen

U heeft de zekerheid dat de juiste ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit, dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA Caravan- en camperservicebedrijf handelt de financiële en administratieve rompslomp direct met uw verzekeringsmaatschappij af. De voordelen van het FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf in het kort:

  • Twee jaar garantie met de mogelijkheid tot uitbreiding naar vier jaar
  • Rechtstreekse afhandeling met verzekeraars
  • Altijd bij u in de buurt

Heeft uw caravan ruitschade? Kies voor een FOCWA Camper en Caravan Servicebedrijf!

Heeft u ruitschade aan uw caravan? Met zo'n 235 vestigingen in Nederland vindt u altijd een FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf bij u in de buurt.