Camper Ruitschadeherstelbedrijven

Een geslaagde campervakantie begint met een goede voorbereiding. Ook van de camper zelf. Een ster of barst in de voorruit van uw camper kan onderweg voor onveilige situaties zorgen.

Een FOCWA Autoruitherstelbedrijf kan dat voorkomen. Ruitreparatie wordt bovendien in veel gevallen vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Het FOCWA Autoruitherstelbedrijf geeft onafhankelijk advies en helpt u via een snelle reparatie weer veilig op weg. Elke ruitreparatie of ruitvervanging wordt vakkundig uitgevoerd, met een aantal specifieke FOCWA voordelen, waaronder vier jaar garantie.

Ruit vervangen of herstellen: altijd met de FOCWA voordelen

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft u bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA Autoruitherstelbedrijf handelt de financiële en administratieve rompslomp direct met uw verzekeringsmaatschappij af en regelt desgewenst ook vervangend vervoer. Natuurlijk zijn zij dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. De voordelen van het FOCWA Autoruitherstelbedrijf in het kort:

  • Vier jaar garantie
  • Rechtstreekse afhandeling met verzekeraars
  • Vervangend vervoer beschikbaar
  • 24/7 Service
  • Beroep op FOCWA-NIVRE Geschillencommissie mogelijk
  • Altijd bij u in de buurt

Heeft uw camper ruitschade? Kies voor een FOCWA Autoruitherstelbedrijf!

Heeft u een ster of barst in uw voorruit? Denk aan uw veiligheid en portemonnee en bezoek zo snel mogelijk een FOCWA Autoruitherstelbedrijf. Met ca. 360 vestigingen in Nederland vindt u altijd een ruitspecialist bij u in de buurt. Naast onafhankelijke autoruitherstelbedrijven zijn alle vestigingen van Autoglaz, Autotaalglas, Carglass, GlasGarage en GlassConnect bij FOCWA aangesloten. Via een mobiele servicewagen kunnen deze bedrijven ook op locatie (nood)reparaties uitvoeren.