Caravan- en Camperschadeherstelbedrijven

Bij schade aan uw caravan of camper is één ding het meest belangrijk: dat u na schadeherstel weer veilig en onbezorgd met uw gezin op pad kunt. In een caravan of camper waar geen spoor meer van de schade waarneembaar is.

Door de geavanceerde bouwwijze, met sandwichpanelen en hoogwaardige kunststoffen, is schadeherstel aan de opbouw van een caravan of camper een vak op zich. Ook eventuele gevolgschades aan bijvoorbeeld het chassis, de gasleidingen of aan de elektrische installatie, moeten nauwkeurig in beeld worden gebracht en vakkundig gerepareerd. Dat bepaalt de veiligheid en restwaarde van uw kampeervoertuig. FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijven zijn echte specialisten op dit gebied en hebben met hun kennis en ervaring al heel wat geslaagde vakanties mogelijk gemaakt.

Garantie

Of het gaat om kleine of grotere schades, de FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijven brengen uw caravan of camper weer in de oorspronkelijke staat terug. Met ervaren vakmensen, moderne apparatuur, originele onderdelen en volgens gecertificeerde werkprocessen en checklists. In elk opzicht voldoen zij daarbij aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Deze professionele bedrijfsvoering maakt het mogelijk om twee jaar FOCWA garantie op het schadeherstel te verstrekken, met zelfs de mogelijkheid tot uitbreiding naar vier jaar, de zogenoemde 2+2 jaar garantie (lees de voorwaarden op het garantiebewijs). Meerdere verzekeringsmaatschappijen bevelen de FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijven daarom aan, waardoor zij u ook de administratieve rompslomp uit handen kunnen nemen.

Schade aan caravan of camper? Kies voor het FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf!

Heeft u schade aan uw caravan of camper? Kies voor veilige en onbezorgde vakanties en ga naar het FOCWA Caravan- en Camperservicebedrijf. Zij beoordelen de schade aan uw kampeervoertuig en geven u een gedegen advies voor reparatie. Met zo'n 235 geselecteerde FOCWA erkende bedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.