Caravan - en Camperpoetsbedrijven

Wat is er prettiger dan een stralende en frisse caravan of camper bij vertrek? Maar hoe compact een caravan of camper ook is, het professioneel reinigen en poetsen ervan is nog een hele klus.

Het vraagt bovendien veel kennis en ervaring. Verkeerde middelen en werkwijzen (zoals een hogedrukspuit) hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor een FOCWA Caravan- en camperpoetsbedrijf. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw camper of caravan verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Uw caravan of camper laten poetsen: met de zekerheid van FOCWA

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij het FOCWA Caravan- en camperpoetsbedrijf kunt u de buitenzijde laten reinigen, polijsten en waxen. De caravan of camper krijgt daarmee weer zijn oorspronkelijke uitstraling terug en vuil kan zich daarna moeilijker hechten. Desgewenst wordt de lak of het polyester nog voorzien van een extra langdurig beschermende laag. De gebruikte middelen en apparatuur tasten ramen, rubbers en kitten niet aan. Reparatie van velgen en kleine cosmetische schades kunnen ook worden meegenomen. Het interieur kunt u laten reinigen, shamponeren, repareren, verzegelen en zo nodig een geurbehandeling geven. Wat u ook wenst, alles gebeurt onder de comfortabele FOCWA-garantie. Dankzij goed opgeleid personeel, dat uitsluitend werkt met professionele apparatuur. Alle FOCWA Caravan- en camperpoetsbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Een doffe uitstraling? Vervuild interieur? Kies voor het FOCWA Caravan- en camperpoetsbedrijf!

Kan uw caravan of camper wel een poetsbeurt gebruiken? Is het interieur aan een opfrisbeurt toe? Ga dan eens langs bij het FOCWA Caravan- en camperpoetsbedrijf. Zij beoordelen de conditie van uw caravan of camper en adviseren op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met bijna 50 geselecteerde FOCWA erkende Caravan- en camperpoetsbedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.

Hieronder vindt u een filmpje over de werkzaamheden van FOCWA Autopoetsbedrijven.

Aan het eind van bovenstaande teaser kunt u doorklikken naar andere films over autopoetsen. U kunt ook ons Youtube-kanaal bezoeken.