Vragen?

Heeft u een vraag of zoekt u contact?

KLIK HIER

Truckschade: met FOCWA snel en veilig weer op weg

Vrachtwagens met schade zo snel mogelijk weer veilig de weg op krijgen. Dat is waar FOCWA Truckschadeherstelbedrijven zich dagelijks op richten. Vanuit het besef dat stilstaan geld kost. De bedrijven verrichten het herstel van alle denkbare schades aan lichte en zware bedrijfswagens, trekkend en getrokken materieel.

Van demontage, richten, plaatwerk tot uitlijnen, spuiten, het aanbrengen reclamebelettering en poetsen. Maar ze zijn ook specialist in herstel van auto-elektronica en hydrauliek. FOCWA Truckschadeherstelbedrijven bieden altijd maatwerk. En dat tegen zo laag mogelijke kosten, maar altijd met de zes zekerheden van FOCWA Truckschadeservice.

FOCWA Truckschadeherstel: lage kosten, volledige garantie 
Alle FOCWA Truckschadeherstelbedrijven vormen een landelijk schadenetwerk waarbinnen alle kennis, ervaring en diensten worden gedeeld om zo de schadelast te beheersen en logistieke oplossingen te kunnen garanderen. Elke truckschade-ondernemer biedt zijn klanten de beste totaaloplossing. Hierdoor wordt het schadeherstel kostenbesparend met een zo kort mogelijke doorlooptijd.

Keer op keer weet hij transporteurs, dealers, fleetowners en schadeverzekeraars te verrassen met een bewezen snelle en efficiënte aanpak. Door bijvoorbeeld onderdelen te herstellen in plaats van te vervangen. Door gebruik te maken van gebruikte onderdelen die via de FOCWA onderdelendatabank snel leverbaar zijn. Natuurlijk geldt er volledige garantie op herstelde delen en (gebruikte) onderdelen.

Juist de combinatie van kennis en ervaring, gedegen vakmanschap, goede logistiek en één adres waar alle schadewerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, geeft de FOCWA Truckschadehersteller een belangrijke voorsprong. Met als resultaat tevreden klanten, die hun afspraken weer na kunnen komen. Alle FOCWA Truckschadeherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. 

Vrachtwagenschade? Kies voor het FOCWA Truckschadeherstelbedrijf!
Wilt u snel en veilig de weg weer op met de gegarandeerde zekerheid dat de schade aan uw vrachtwagen professioneel wordt hersteld? Kies dan voor het FOCWA Truckschadeherstelbedrijf. Met vestigingen in heel Nederland vindt u er altijd één bij u in de buurt.