Truck ruitschadeherstelbedrijven

Een vrachtauto met ruitschade moet snel weer inzetbaar zijn. Bij een FOCWA Autoruitherstelbedrijf kunt u altijd terecht voor onafhankelijk advies, ruitreparatie en zo nodig ruitvervanging.

Daarmee voorkomt u onveilige situaties en de kosten ervan worden in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. In Nederland vindt u zo'n 360 FOCWA Autoruitherstelbedrijven. Daar vallen ook alle vestigingen van Autoglaz, Autotaalglas, Carglass, GlasGarage en GlassConnect onder. Elke ruitreparatie of ruitvervanging wordt snel en vakkundig uitgevoerd, met de zekerheid van een aantal specifieke FOCWA voordelen.

Autoruit vervangen of herstellen: altijd vier jaar garantie

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft u bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst; in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA Autoruitherstelbedrijf handelt de financiële en administratieve rompslomp direct met uw verzekeringsmaatschappij af en regelt desgewenst ook vervangend vervoer. Zij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. Desgewenst kunnen zij via een mobiele servicewagen ook op locatie (nood)reparaties uitvoeren.

De voordelen van het FOCWA Autoruitherstelbedrijf in het kort:

  • Vier jaar garantie
  • Rechtstreekse afhandeling met verzekeraars
  • Vervangend vervoer beschikbaar
  • 24/7 Service
  • Altijd bij u in de buurt

Heeft u ruitschade aan uw bedrijfsauto? Kies voor het FOCWA Autoruitherstelbedrijf!

Heeft u een ster of barst in de voorruit van uw bedrijfswagen? Denk aan uw veiligheid en portemonnee en bezoek zo snel mogelijk een FOCWA Autoruitherstelbedrijf. Met ongeveer 360 FOCWA Autoruitherstelbedrijven in Nederland vindt u altijd een autoruitspecialist bij u in de buurt.