Bedrijfswagen poetsbedrijven

Een goed verzorgde bedrijfswagen is een visitekaartje van uw onderneming. Na verloop van tijd laat het intensieve gebruik van een bedrijfsauto of bestelbus toch zijn sporen na.

De lak vervuilt en wordt dof, er komen vlekken in de bekleding en het interieur ruikt niet meer zo fris. De oplossing is een complete poetsbehandeling bij het FOCWA Autopoetsbedrijf. U herkent uw bedrijfswagen daarna bijna niet meer terug. De auto ziet er weer representatief uit en voelt ook van binnen weer fris aan. Gebleken is dat de auto daarmee ook in waarde stijgt. Maar autopoetsen is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor uw bedrijfswagens voor een FOCWA Autopoetsbedrijf. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw bedrijfsauto verdient het! Tegen een lage investering.

Uw bedrijfswagen laten poetsen: waarom bij een FOCWA Autopoetsbedrijf?

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij een FOCWA Autopoetsbedrijf voor bedrijfswagens kunt u de lak van uw auto laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. Het interieur laten reinigen, shamponeren, repareren, verzegelen en een geurbehandeling geven. De motorruimte laten ontvetten, de velgen laten herstellen en kunststofdelen reconditioneren. Ook krassen en andere kleine cosmetische schades kunt u er laten behandelen. Wat u ook wilt laten verrichten, alles gebeurt onder de comfortabele FOCWA-garantie. Daar zorgt goed opgeleid personeel voor, dat uitsluitend met professionele apparatuur werkt. Alle FOCWA Autopoetsbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Een doffe lak. Vervuild interieur? Ga eens langs bij het FOCWA Autopoetsbedrijf!

Kan de lak van uw bedrijfswagen wel een poetsbeurt gebruiken? Is het interieur aan een opfrisbeurt toe? Ga dan eens langs bij een FOCWA Autopoetsbedrijf. Zij beoordelen vrijblijvend het interieur en exterieur van uw auto en adviseren op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met bijna 50 geselecteerde FOCWA Autopoetsbedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.

Aan het eind van bovenstaande teaser kunt u doorklikken naar andere films over autopoetsen. U kunt ook ons Youtube-kanaal bezoeken.