Bedrijfswagen bekleedbedrijven

De stoelen en banken van bedrijfswagens worden door intensief gebruik zwaar belast. Er ontstaan na verloop van tijd vlekken, gaten en scheuren in de bekleding.

Ook het comfort neemt af, als gevolg van het doorzakken van autostoelen en autobanken. De beste oplossing is dan het aanbrengen van een nieuwe bekleding in uw bestelauto of bestelbus. Dat gaat veel verder dan het aanbrengen van een nieuwe buitenlaag. Ook de vulling en het stoelframe worden in de renovatie meegenomen. Zo krijgen versleten autostoelen bij een FOCWA Bekleedbedrijf weer een nieuw leven.

Bekleden bij FOCWA: de voordelen

Elk FOCWA Bekleedbedrijf voldoet aan strenge eisen. De medewerkers maken daarbij het verschil. Het zijn echte vakmensen, die alles weten van de laatste technieken en materialen en de beschikking hebben over moderne apparatuur. Zij werken met kwaliteit, inventiviteit en creativiteit en vooral veel liefde voor hun vak. Alleen dan ben je als bedrijf in staat om twee jaar garantie op geleverd werk te verlenen. Kiest u voor zekerheid? Kies dan voor een FOCWA Bekleedbedrijf.

Uw bedrijfswagens opnieuw bekleden? Kies voor een FOCWA Bekleedbedrijf!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ga dan eens vrijblijvend langs bij een FOCWA Bekleedbedrijf. Zij delen graag hun kennis en passie met u en adviseren u op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met zo'n 20 FOCWA Bekleedbedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.