Kleine autoschade

Steenslag, krassen in de lak of op het dashboard, hagelschade, kleine deukjes, bumperschade, inbraakschade…Hoe zuinig u ook op uw auto bent, deze vervelende kleine schades zijn vaak niet te vermijden. Gelukkig is er de FOCWA LiTe autoschadehersteller. Deze gecertificeerde specialisten herstellen uw auto via spotrepair, uitdeuken zonder spuiten of interieurherstel. Dat doen zij snel, vakkundig, op locatie en tegen verrassend lage kosten.

Spotrepair: snelreparatie van krassen in lak
Spotrepair wordt toegepast bij krassen in de lak die passen binnen een A4-tje. Op locatie wordt de schade via schuren, waar nodig plamuren, aanbrengen van laklagen en drogen via infrarood, in korte tijd volledig hersteld. U kunt dus snel weer rijden. Ook kleine schades aan kunststofonderdelen kunnen overigens met spotrepair gerepareerd worden.

Uitdeuken zonder spuiten: snelreparatie van deukjes
Uitdeuken zonder spuiten is de perfecte reparatiemethode voor deuken zonder lakschade, tot maximaal de diameter van een 2 euromunt. Via speciaal gereedschap worden deukjes van binnenuit snel en onzichtbaar ‘weggelepeld’. Met een kostenbesparing van 65 tot 80% ten opzichte van spuiten. Voordat u het weet, kunt u alweer vertrekken.

Interieurherstel
Krassen op het dashboard, gaatjes in de (kunst)lederen bekleding, inbraakschade op het deurpaneel… Ook voor deze kleine interieurbeschadigingen kunt u voordelig terecht bij de FOCWA LiTe autoschadehersteller.

De garanties van het FOCWA LiTe autoschadeherstelbedrijf
Kwaliteit en zekerheid staan voorop bij de FOCWA LiTe autoschadeherstellers. Het zijn stuk voor stuk specialisten die zich volledig hebben toegelegd op licht schadeherstel en beschikken over alle door FOCWA erkende certificaten en diploma’s. Zij voeren de reparaties op locatie uit. Ook zorgen zij ervoor dat alles soepel wordt geregeld met uw schadeverzekeraar. FOCWA LiTe autoschadeherstelbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Kleine autoschade? Kies voor het FOCWA LiTe autoschadeherstelbedrijf!
Wilt u zeker weten dat de kleine schades aan uw auto professioneel worden hersteld? En op de door u gewenste locatie? Kies dan voor het FOCWA LiTe autoschadeherstelbedrijf.