Schadeherstelbedrijven

Autoschade

Zorgeloos autoschadeherstel mét garantie. Schade aan uw auto is altijd vervelend. U wilt dat uw auto zo snel mogelijk veilig en vakkundig wordt hersteld zonder dat u zich druk hoeft te maken over de administratieve afhandeling.

Dat is precies waar de FOCWA schadeherstelbedrijven voor staan en jarenlange ervaring in hebben. Wekelijks handelen zij zo’n 15.000 kleine en grote schades naar volle tevredenheid af. En ze maken het u gemakkelijk want alles wordt soepel geregeld, ook met de verzekering. Uw zorgelijke blik bij autoschade verandert bij FOCWA autoschadebedrijven al snel in een glimlach bij oplevering.

De garanties van het FOCWA autoschadebedrijf

Kwaliteit en zekerheid staan voorop bij het FOCWA schadebedrijf. Om dat te waarborgen, wordt bij elke schade een professioneel stappenplan gevolgd. Dat begint bij de receptie, waar goed opgeleide medewerkers u vertellen wat er moet gebeuren, met een transparante kostenbegroting en planning. Dankzij de goede afspraken die de FOCWA schadeherstelbedrijven hebben gemaakt met vrijwel alle autoverzekeraars, wordt de schade daarna afgehandeld zonder dat u er omkijken naar heeft.

Kwalitatief schadeherstel is een combinatie van kennis, ervaring en techniek. Daarom vindt u bij het FOCWA autoschadebedrijf uitsluitend gediplomeerde vakmensen die werken met moderne apparatuur en volgens gecertificeerde werkprocessen en checklists. Zij houden zich aan fabrieksvoorschriften en monteren bij vervanging uitsluitend originele merkonderdelen. Ook in de professionele spuitcabines vindt u alleen gerenommeerde, watergedragen lakmerken.

Alle FOCWA autoschadebedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening. Deze professionele bedrijfsvoering maakt het mogelijk om schadeauto’s weer als nieuw op te leveren. Met het FOCWA Garantiebewijs … en gepaste trots.

FOCWA schadeherstelbedrijven

FOCWA telt circa 1100 aangesloten autoschadeherstelbedrijven. Zij geven vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet. Bij een FOCWA schadeherstelbedrijf is bijna altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel!

FOCWA LiTe: specialisten in kleine autoschades

Steenslag, krassen in de lak of op het dashboard, hagelschade, kleine deukjes, bumperschade, inbraakschade…Hoe zuinig u ook op uw auto bent, deze vervelende kleine schades zijn vaak niet te vermijden. Gelukkig is er de FOCWA LiTe autoschadehersteller. Deze gecertificeerde specialisten herstellen uw auto snel, vakkundig, op locatie en tegen verrassend lage kosten. Ook bij de FOCWA LiTe autoschadehersteller ontvangt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Autoschade? Kies voor het FOCWA autoschadeherstelbedrijf!

Wilt u zeker weten dat de schade aan uw auto professioneel wordt hersteld? Kies dan voor het FOCWA autoschadeherstelbedrijf. Met vestigingen in heel Nederland vindt u er altijd één bij u in de buurt.