Autoruitherstelbedrijven

Een klein steentje kan voldoende zijn voor een ster of barst in uw voorruit. Wie dan snel een FOCWA Autoruitherstelbedrijf bezoekt, kan ergere ruitschade en onveilige situaties voorkomen.

Bij een FOCWA Autoruitherstelbedrijf kunt u altijd terecht voor onafhankelijk advies, ruitreparatie en zo nodig ruitvervanging. De kosten ervan worden in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. In Nederland vindt u maar liefst 337 FOCWA Autoruitherstelbedrijven. Daar vallen ook alle vestigingen van Autoglaz, Autotaalglas, Carglass en GlasGarage onder. Elke ruitreparatie of ruitvervanging wordt snel en vakkundig uitgevoerd, met de zekerheid van een aantal specifieke FOCWA voordelen.

Ruit vervangen of herstellen: altijd met de FOCWA voordelen

Op elke autoruitreparatie en ruitvervanging volgens de FOCWA Kwaliteitsnorm rust maar liefst vier jaar garantie. Bij ruitvervanging heeft u bovendien de zekerheid dat exact dezelfde ruit wordt geplaatst: in dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Het FOCWA Ruitherstelbedrijf handelt de financiële en administratieve rompslomp direct met uw verzekeringsmaatschappij af en regelt desgewenst ook vervangend vervoer. Zij zijn dag en nacht bereikbaar, ook in de weekenden. Desgewenst kunnen zij via een mobiele servicewagen ook op locatie (nood)reparaties uitvoeren.

De voordelen van het FOCWA Autoruitherstelbedrijf in het kort:

  • Vier jaar garantie
  • Rechtstreekse afhandeling met verzekeraars
  • Vervangend vervoer beschikbaar
  • 24/7 Service
  • Beroep op FOCWA-NIVRE Geschillencommissie mogelijk
  • Altijd bij u in de buurt

Heeft u ruitschade? Kies voor het FOCWA Autoruitherstelbedrijf!

Heeft u een ster of barst in uw voorruit? Denk aan uw veiligheid en portemonnee en bezoek zo snel mogelijk een FOCWA Autoruitherstelbedrijf. Met ruim 370 FOCWA Autoruitherstelbedrijven in Nederland is er altijd een ruitspecialist bij u in de buurt.