Autorestauratiebedrijven

Een oldtimer of klassieker restaureren, begint met gevoel. Het besef dat er aan een uniek exemplaar wordt gewerkt, met een hoge emotionele waarde voor de eigenaar.

Bij een FOCWA Autorestauratiebedrijf proeft u direct de passie voor oldtimers. Of het nu gaat om een volledige restauratie of een deelrestauratie, zij hebben de ervaring en alle specialismen in huis om elke oldtimer of youngtimer weer in volledig originele staat terug te brengen.

Oldtimer restaureren: wat doet het FOCWA Autorestauratiebedrijf?

Het opknappen van een klassieker kan heel divers zijn. Een restauratie of revisie van de techniek bijvoorbeeld, zoals van de motor, de aandrijving, de wielophanging, de hydrauliek en de elektrische installatie. Het herstellen, restaureren of zelfs nabouwen van de carrosserie, ongeacht of het frame van staal, aluminium, kunststof of hout is. Het spuiten van de carrosserie, waarbij uitsluitend met originele lakken wordt gewerkt. Of het interieur in oorspronkelijke staat terugbrengen, via het opknappen en opnieuw bekleden van stoelen, dashboard, dakhemel en het herstellen van kenmerkende stijldetails. Wat u ook wilt laten doen aan uw dierbare klassieker, de FOCWA-specialist voert het graag voor u uit.

Kwaliteit en zekerheid: juist bij een klassieker!

Kiezen voor een FOCWA-bedrijf is kiezen voor kwaliteit en zekerheid. U heeft altijd de zekerheid dat ervaren en gepassioneerde vakmensen aan uw klassieker werken. Met moderne apparatuur, originele delen, actuele én historische technische kennis en conform gemaakte afspraken. Elk FOCWA-bedrijf voldoet aan de strengste criteria en houdt zich aan de overeenkomst die met u wordt aangegaan voor de gewenste werkzaamheden. Daarbij gelden de tien FOCWA-zekerheden:

  • De oplevertermijn wordt overeengekomen
  • Het totaalbedrag is inclusief btw
  • Eventuele stelposten worden vermeld
  • De onderdelen worden omschreven
  • De offerte moet door beide partijen zijn ondertekend
  • Uitsluitingen en onzekerheden worden vastgesteld
  • Alle werkzaamheden worden gespecificeerd omschreven
  • Termijnen en wijze van betaling worden vastgelegd
  • De werkzaamheden worden onder FOCWA-garantie uitgevoerd (1 jaar garantie, met mogelijkheid van uitbreiding met garantie op doorroesten van carrosseriedelen van 5 jaar. Vraag naar de voorwaarden.)
  • De FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing

Uw oldtimer opknappen? Ga eens langs bij het FOCWA Autorestauratiebedrijf!

Wilt u meer weten over uw klassieke auto? Hoe u deze weer in concoursstaat kunt terugbrengen? Ga dan eens vrijblijvend langs bij de FOCWA-specialist. Zij delen graag hun kennis en passie met u en adviseren u op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met meer dan 25 geselecteerde FOCWA erkende autorestauratiebedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.