Autopoetsbedrijven

Een doffere lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur… Hoe zorgvuldig u ook met uw auto omgaat, na verloop van tijd laat het gebruik van uw auto toch zijn sporen na.

De oplossing is een complete poetsbehandeling bij een FOCWA Autopoetsbedrijf. U herkent uw auto daarna bijna niet meer terug. De auto straalt weer en voelt ook van binnen weer heerlijk fris aan. Gebleken is dat de auto daarmee bovendien in waarde stijgt. Maar autopoetsen is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor een FOCWA Autopoetsbedrijf. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw auto verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Uw auto laten poetsen: waarom juist een FOCWA Autopoetsbedrijf?

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij het FOCWA Autopoetsbedrijf kunt u de lak van uw auto laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. Het interieur laten reinigen, shamponeren, repareren, verzegelen en een geurbehandeling geven. De motorruimte laten ontvetten en de cabriokap herstellen. Uw velgen herstellen en chroom- en kunststofdelen reconditioneren. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen. Wat u ook wilt laten verrichten, alles gebeurt onder de comfortabele FOCWA-garantie. Daar zorgt goed opgeleid personeel voor, dat uitsluitend met professionele apparatuur werkt. Alle FOCWA Autopoetsbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Een doffe lak. Vervuild interieur? Ga eens langs bij het FOCWA-Autopoetsbedrijf!

Kan de lak van uw auto wel een poetsbeurt gebruiken? Is het interieur van uw auto aan een opfrisbeurt toe? Ga dan eens langs bij een FOCWA Autopoetsbedrijf. Zij beoordelen vrijblijvend interieur en exterieur van uw auto en adviseren op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met bijna 40 geselecteerde FOCWA erkende Autopoetsbedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.

Aan het eind van bovenstaande teaser kunt u doorklikken naar andere films over autopoetsen. U kunt ook ons Youtube-kanaal bezoeken.