Autobekleedbedrijven

Een auto met een nieuwe bekleding ervaart u met al uw zintuigen: hij ziet, voelt en ruikt weer als nieuw. En ‘zit’ weer als nieuw. Want bekleden gaat veel verder dan het aanbrengen van een nieuwe buitenlaag.

Ook stoffen bekledingen van nieuwe auto’s worden steeds vaker vervangen door een chique lederen bekleding. Welke wens u ook heeft, bij het FOCWA Bekleedbedrijf bent u aan het goede adres. Zij staan bekend om hun vakmanschap en geven twee jaar garantie op geleverd werk.

Bekleding autostoelen. Maar ook cabriokappen, caravans, campers, bestelwagens…

Bij de FOCWA Bekleedbedrijven krijgen doorgezakte autostoelen met een versleten leren of stoffen bekleding weer een nieuw leven. Met een uiterlijk dat helemaal door uw smaak wordt bepaald. Natuurlijk worden ook de vulling, het verenpakket en het stoelframe in de renovatie meegenomen. Verschillende FOCWA Bekleedbedrijven hebben zich gespecialiseerd in het aanbrengen van lederen autobekleding, in zowel oudere als nieuwe auto’s. Ook worden speciale stoelaanpassingen ontwikkeld voor gehandicapten en zelfs ergonomisch hoogwaardige comfort- of sportstoelen ontwikkeld en ingebouwd. De veelzijdigheid van de FOCWA Bekleedbedrijven gaat nog verder: met de complete restauratie van interieurs van oldtimers, het repareren en vernieuwen van cabriokappen, het ontwikkelen en inbouwen van banken in busjes, het bekleden van vliegtuigstoelen, het stofferen van caravans, campers en jachten en de complete interieur(ver)bouw voor mobiele kantoren, demo-bussen en laadruimten van bestelwagens.

De voordelen van het FOCWA Bekleedbedrijf

Elk FOCWA Bekleedbedrijf voldoet aan heel strenge eisen. De medewerkers maken daarbij het verschil. Het zijn echte vakmensen, die alles weten van de laatste technieken en materialen en de beschikking hebben over moderne apparatuur. Zij werken met kwaliteit, inventiviteit en creativiteit en vooral veel liefde voor hun vak. Alleen dan ben je als bedrijf in staat om twee jaar garantie op geleverd werk te verlenen. Kiest u voor zekerheid? Kies dan voor een FOCWA Bekleedbedrijf.

Uw autostoelen opnieuw bekleden? Ga eens langs bij de het FOCWA Bekleedbedrijf!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Ga dan eens vrijblijvend langs bij de FOCWA-specialist. Zij delen graag hun kennis en passie met u en adviseren u op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met zo’n 16 vestigingen vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.